Lääkäri ja potilas keskustelevat

Terveydenhoito

Opiskeluterveydenhuoltoon ovat oikeutettuja:

  • opiskelijat, jotka suorittavat ammatillista perustutkintoa, ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa tai niiden osaa
  • opiskelijat, jotka ovat ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa
  • pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksessa oleva opiskelija on työsuhteessa, jolloin hänelle kuuluvat työterveyshuollon palvelut, ei opiskeluterveydenhuollon palvelut.

Kouluterveydenhuolto - Kankaanpää

Kouluterveydenhoitajana toimii Marjaana Heinonen.

Päivystys opistolla pääsääntöisesti joka kuukauden toinen keskiviikko klo 13:30 – 15.

Kouluterveydenhuollon vastaanotto muina aikoina Kankaanpään Yhteislyseolla.

Kankaanpään Yhteislyseo
Osoite: Keskuskatu 28, Kankaanpää
Ajanvaraus klo 8-9
puh. 044-577 3233

Päivystys

Kankaanpään pääterveysaseman päivystys klo 8 – 21
Osoite: Tapalankatu 20, Kankaanpää
Puh. 02-577 3265 

Satakunnan keskussairaalan yöpäivystys klo 21 – 8
Osoite: Sairaalantie 3, Pori
Puh. 02-627 6868 


Kuraattori ja psykologipalvelut

Kuraattori ja psykologipalveluista vastaa Kankaanpään kaupunki. Vastaanottoajoista ja yhteystiedoista tiedotetaan Wilmassa. Myös ryhmänohjaaja ja terveydenhoitaja auttavat sinua ajanvarauksissa.


Hammashoito

Opiskelijat saavat hammashoitopalvelut oman paikkakuntansa terveyskeskuksen hammashoitolasta. Kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa myös ulkopaikkakuntalaiset saavat ensiavun Kankaanpään hammashoitolasta.

Osoite: Jämintie 2 C, Kankaanpää
Puh.  02-577 3550

Opiskelijoiden terveydenhuolto - Tampere

Kankaanpään opiston Pinninkadun toimipisteen opiskelijat voivat halutessaan käyttää Tampereen opiskeluterveydenhuollon palveluita, jos eivät kuulu esimerkiksi työterveyshuollon piiriin.

Opiskeluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat terveydenhoitajan, lääkärin, psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin ja ravitsemusterapeutin vastaanotot.

Toisen asteen perustutkintoa opiskelevat ovat oikeutettuja terveystarkastukseen ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Voit halutessasi varata ajan terveystarkastukseen omalle terveydenhoitajalle tiiminumerosta.

Vastaanotoille tullaan aina ajanvarauksella, yleensä hoitajan arvion kautta. Ajan hoitajalle voi varata soittamalla Tiimi 1 ajanvaraus- ja neuvontanumeroon 040 806 2454 tai netistä osoitteesta www.tampere.fi/opiskeluterveys -> HUOM! nyt koronan vuoksi verkkoajanvaraus ei ole toistaiseksi käytössä.

Opiskelijaterveydenhuollon Tullinkulman toimipisteen käyntiosoite:
Hammareninkatu 5 B (3. kerros) 33100 Tampere -> Ota yhteyttä soittamalla ajanvaraus- ja neuvontanumeroon 040 806 2454, ma – pe klo 8.15 – 12.00.

Korona-aika: Opiskeluterveydenhuollon palvelut koronaepidemian aikana