Opiskelijakortit

Slice.fi logo

Slice.fi

Slice.fi on opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin erilaisiin etuihin halki Suomen. Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta. Matkahuollon tai VR:n opiskelija-alennukset eivät kuulu palveluun.

Voit aktivoida maksutta Kankaanpään opiston digitaalisen opiskelijakortin Slice.fi sovelluksella. Samalla saat käyttöösi tuhannet paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut Läpi Suomen. Etuja voit selata ja lunastaa kätevästi omalla opiskelijakorttisovelluksellasi. Tunnistat etuja tarjoavat yritykset myös kätevästi sinisestä Slice-tarrasta.

Hae digitaalista opiskelijakorttia tästä linkistä.

Hakemukseen tarvitset passikuvamaisen, riittävän laadukkaan ja tuoreen kuvan itsestäsi. Opiskelijakortti on voimassa aina seuraavan elokuun loppuun ja uusiminen tehdään hakulomakkeen alareunasta (kuukautta ennen sen umpeutumista).

Lisätietoja Slicesta: www.slice.fi (valitse Satakunta)

Ohjeistus käyttöön

 1. Syötä oma valokuvasi ja täytä tarvittavat tiedot tällä sivulla.
 2. Sähköpostiisi saapuu max. vuorokauden sisään kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.
 3. Lataa Slice.fi sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.
 4. Korttisi on valmis käytettäväksi. Kun kortti tulee uusia ja olet vielä opiskelijana Kankaanpään opistossa, voit aktivoida tällä samalla sivulla taas uudelleen. Teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info(at)slice.fi.
Sakki ry logo

Sakki Ry:n opiskelijakortti

Olet oikeutettu hakemaan Sakki Ry:n opiskelijakorttia, jos

 • opis­ke­let päätoi­mi­ses­ti ja palkat­ta amma­til­li­ses­sa oppi­lai­tok­ses­sa.
 • olet opin­to­tuen tai aikuis­kou­lu­tus­tuen piiris­sä.
 • opis­ke­lu kestää yhtä­jak­soi­ses­ti vähin­tään 8 kuukautta.
 • oppi­lai­tos, jossa opis­ke­let, on julki­ses­sa valvon­nas­sa.
 • opis­ke­lu on ammat­tis­tart­tio­pis­ke­lua tai MAVA-opiskelua.
 • opis­ke­lu ei ole oppi­so­pi­mus­kou­lu­tus­ta eikä kuulu työvoi­ma­kou­lu­tuk­sen tai henki­lös­tö­kou­lu­tuk­sen piiriin.
 • monimuoto-opiskellessasi koko­nais­opis­ke­lua­jas­ta­si on yli 60 % lähio­pe­tus­ta.
 • et saa päivä­ra­haa (esim. ansio­si­don­nais­ta päivä­ra­haa) tai TE-toimiston myön­tä­mää tukea.

Tällä kortilla olet oikeutettu saamaan Matkahuollon ja VR:n opiskelijoille myöntämät matkustusedut. Hakemuksen, ajankohtaiset jäsenmaksutiedot sekä muut lisätiedot saat Sakki Ry:n sivuilta: SAKKI ry – Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – #amistenasialla