Opiskelijakortit

Slice-opiskelijakortti -logo ja Avainlippu-logo

Slice.fi

Slice.fi on opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin erilaisiin etuihin halki Suomen. Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta. Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!

Kankaanpään opistossa käytämme maksutonta digitaalista opiskelijakorttia, jota käytetään Slice.fi sovelluksella. Samalla saat käyttöösi tuhannet paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut Läpi Suomen. Etuja voit selata ja lunastaa kätevästi omalla opiskelijakorttisovelluksellasi. Tunnistat etuja tarjoavat yritykset myös kätevästi sinisestä Slice-tarrasta.

Näin haet digitaalista opiskelijakorttia

1. Täytä Wilman lomake (Lomakkeet välilehdellä): Opiskelijakortti Slicen hakemus. Lue tarkasti lomakkeen tiedot ja täytä pyydetyt kohdat. Kun lomakkeen tiedot ovat täytettyinä, tietosi siirtyvät automaattisesti Slicen käyttöön.

  • Voit lähettää kuvasi opintosihteerillesi. Kuva lisätään Wilmaan, jolloin se siirtyy muiden tietojen mukana Slicen hyödynnettäväksi.
  • Tai voit ladata kuvasi vain Slicen käytettäväksi täällä: Slice.fi/upload/kopisto. Tietojen siirtyminen Wilmasta Slicelle kestää noin max. tunnin, joten suositeltavaa on, että odotat tuon ajan, ennen kuin menet lataamaan kuvasi Slicen sivujen kautta.

HUOM! Tarvitset passikuvamaisen, riittävän laadukkaan ja tuoreen kuvan itsestäsi.

2. Sähköpostiisi saapuu max. vuorokauden sisään kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.

3. Lataa Slice.fi sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.

4. Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan kortti on käytössä niin kauan kuin olet opiskelijana Kankaanpään opistolla (Huom! Ei käytettävissä keskeytyksen aikana).

Jos korttisi pitäisi päivittyä vihreästä siniseksi tai toisin päin, tunnuksesi tarvitsee resetoida. Tunnuksen pystyy resetoimaan osoitteesta www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite (joka on liitetty opiskelijakorttitunnukseen), niin saat hetken kuluttua sähköpostina uudet kirjautumisohjeet.

Myös muissa korttiin tai sovellukseen liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ensin kokeilla tunnuksen resetointia.

Wilmaan, tietojen siirtymiseen tai muissa kysymyksissä, ota yhteys kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.
Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info(at)slice.fi.

Lisätietoja Slicesta: www.slice.fi (valitse Satakunta)

 

Sakki ry logo

Sakki Ry:n opiskelijakortti

Olet oikeutettu hakemaan Sakki Ry:n opiskelijakorttia, jos

  • opis­ke­let päätoi­mi­ses­ti ja palkat­ta amma­til­li­ses­sa oppi­lai­tok­ses­sa.
  • olet opin­to­tuen tai aikuis­kou­lu­tus­tuen piiris­sä.
  • opis­ke­lu kestää yhtä­jak­soi­ses­ti vähin­tään 8 kuukautta.
  • oppi­lai­tos, jossa opis­ke­let, on julki­ses­sa valvon­nas­sa.
  • opis­ke­lu on ammat­tis­tart­tio­pis­ke­lua tai MAVA-opiskelua.
  • opis­ke­lu ei ole oppi­so­pi­mus­kou­lu­tus­ta eikä kuulu työvoi­ma­kou­lu­tuk­sen tai henki­lös­tö­kou­lu­tuk­sen piiriin.
  • monimuoto-opiskellessasi koko­nais­opis­ke­lua­jas­ta­si on yli 60 % lähio­pe­tus­ta.
  • et saa päivä­ra­haa (esim. ansio­si­don­nais­ta päivä­ra­haa) tai TE-toimiston myön­tä­mää tukea.

Tällä kortilla olet oikeutettu saamaan Matkahuollon ja VR:n opiskelijoille myöntämät matkustusedut. Hakemuksen, ajankohtaiset jäsenmaksutiedot sekä muut lisätiedot saat Sakki Ry:n sivuilta: SAKKI ry – Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – #amistenasialla