Opiskelijakortti

Slice-opiskelijakortti -logo ja Avainlippu-logo

Slice.fi

Slice.fi on opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin erilaisiin etuihin halki Suomen. Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta. Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!

Kankaanpään opistossa käytämme maksutonta digitaalista opiskelijakorttia, jota käytetään Slice.fi sovelluksella. Samalla saat käyttöösi tuhannet paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut Läpi Suomen. Etuja voit selata ja lunastaa kätevästi omalla opiskelijakorttisovelluksellasi. Tunnistat etuja tarjoavat yritykset myös kätevästi sinisestä Slice-tarrasta.

Näin haet digitaalista opiskelijakorttia

1. Täytä Wilman lomake (Lomakkeet välilehdellä): Opiskelijakortti Slicen hakemus. Lue tarkasti lomakkeen tiedot ja täytä pyydetyt kohdat. Kun lomakkeen tiedot ovat täytettyinä, tietosi siirtyvät automaattisesti Slicen käyttöön.

  • Voit lähettää kuvasi opintosihteerillesi. Kuva lisätään Wilmaan, jolloin se siirtyy muiden tietojen mukana Slicen hyödynnettäväksi.
  • Tai voit ladata kuvasi vain Slicen käytettäväksi täällä: Slice.fi/upload/kopisto. Tietojen siirtyminen Wilmasta Slicelle kestää noin max. tunnin, joten suositeltavaa on, että odotat tuon ajan, ennen kuin menet lataamaan kuvasi Slicen sivujen kautta.

HUOM! Tarvitset passikuvamaisen, riittävän laadukkaan ja tuoreen kuvan itsestäsi.

2. Opiskelijasähköpostiisi saapuu max. vuorokauden sisään kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.

3. Lataa Slice.fi sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.

4. Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan kortti on käytössä niin kauan kuin olet opiskelijana Kankaanpään opistolla (Huom! Ei käytettävissä keskeytyksen aikana).

Huomioithan, että kortin voi ladata vasta siinä vaiheessa, kun opintosi ovat alkaneet ja sinulle on laaditty HOKS. Ennen tätä saat latauksen yhteydessä virheilmoituksen: ”opiskelijatyyppi on virheellinen”.

Slicen aktivointikoodi tulee opiskelijasähköpostiisi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista myös roskaposti-kansiosta. Jos et ole saanut linkkiä, laita viestiä Slicen asiakaspalveluun osoitteella: info@slice.fi. Kortin aktivointitunnukset voi saada vain Slicelta.

Jos korttisi pitäisi päivittyä vihreästä siniseksi tai toisin päin, tunnuksesi tarvitsee resetoida. Tunnuksen pystyy resetoimaan osoitteesta www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite (joka on liitetty opiskelijakorttitunnukseen), niin saat hetken kuluttua sähköpostina uudet kirjautumisohjeet.

Myös muissa korttiin tai sovellukseen liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ensin kokeilla tunnuksen resetointia.

Wilmaan, tietojen siirtymiseen tai muissa kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.
Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info(at)slice.fi.

Lisätietoja Slicesta: www.slice.fi (valitse Satakunta)