Kartta kampusalueesta

Kankaanpään opiston työtilat ja asuntolat

Aspintalo

Opiston vanha päärakennus Aspintalo peruskorjattiin vuonna 2004. Rakennuksessa sijaitsevat asiakaspalvelun ja hallintotilojen lisäksi opetustiloja:

  • 1 krs: Joukanen, Oukari, Päivike ja Vaakunasali
  • 2. krs: Anttola ja tietotekniikkaluokka Tietovintti

Taitola

Taitola on vuonna 2003 valmistunut rakennus, josta löytyvät hyvin varustellut tilat moninaisten kädentaitojen opiskeluun:

  • 1. krs: Apila (teoria- ja ryhmätyötila), Leinikki (teorialuokka), Savikka (keramiikkaluokka) Timotei (puu, metalli ja lasityöluokka)
  • 2. krs: Kaisla (kutomo), Kanerva (teoria ja kädentaitoluokka), Pellava (teoria ja kädentaitoluokka), Luoma (ryhmätyötila), Lupiini (kuvataideluokka), Ulpukka (kankaankuviointi ja huovutus)

Taitolan pohjakerroksessa sijaitsee opiskelijaravintola Kriikuna.

Savula

Taitolan takana sijaitseva polttokatos Savula on valmistunut 2003. Savulassa on mahdollisuus keramiikan polttoon ja pajatoimintoihin.

Karila

Asuntolarakennuksissa pääosa huoneista on kahden hengen huoneita. Huoneiden varustus: sänky, kirjoituspöytä, säilytystilat ja oma wc ja suihku. Karila on vanhempi asuntolarakennus, jossa on majoitustilat 26 hengelle, yhteiskeittiö ja oleskelutilat.

Harrila

Harrila on uudempi asuntolarakennus, jossa on majoitustilat 50 hengelle, oleskelutiloja, yhteiskeittiöt, sauna ja vaatehuoltotilat.

Tampereen toimipisteen aula

Pinnin oppimiskeskus, Tampere

Pinnin oppimiskeskus sijaitsee Tampereen keskustassa, osoitteessa Pinninkatu 53 B, 4. kerroksessa. Opetustilat: Aula, Fööri, Kajuutta, Majakka ja Nelimastoparkki.