Tekstiiliteos aseteltuna kiven päälle

Kesäkurssit

Tule kehittämään taitojasi ja rentoutumaan Kankaanpään opiston kesäkursseille!

Perustiedot

Missä: Kankaanpää

Kesto: 5 päivää

Hinta: 240 € / kurssi + majoitus ja ruokailu erikseen. Tarkemmat tiedot näet Hinnat-kohdasta.

Laajuus: 1 op / kurssi

Ilmoittautuminen kursseille on käynnistynyt 7.3.2023

Kankaanpään opiston kesä on omistettu kädentaitojen ja käsityön ammattilaisille ja harrastajille. Kesäkursseille voit tulla kehittämään itseäsi ja rentoutumaan. Kesäkurssit tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, erinomaiset työtilat sekä puitteet rentoutumiseen.

Opistolla on hyvät majoitustilat (1-3 hengen huoneita) ja keittiön väki loihtii maittavat ruuat kurssilaisille. Voit keskittyä rauhassa kädentaitoihin ja tekemiseen – ei huolta arjen askareista!

Kankaanpään opisto sijaitsee kauniilla paikalla Ruokojärven rannalla. Opiston kädentaitojen työtilat ovat monipuoliset, modernit ja laadukkaasti varustettu.


Kurssiviikon aikataulu (avaa klikkaamalla)

Maanantai:
Klo 12:30-13 – Tulokahvit
Klo 13:00-15:45 – Kurssitunnit
Klo 16:30-17 – Päivällinen

Tiistai-Torstai:
Klo 8-8:30 – Aamupala
Klo 8:30-10:45 – Kurssitunnit
Klo 11-11:45 – Lounas
Klo 12:30-14 – Kurssitunnit
Klo 14-14:15 – Päiväkahvit
Klo 14:15-15:45 – Kurssitunnit
Klo 16:30-17 – Päivällinen

Perjantai:
Klo 8-8:30 – Aamupala
Klo 8:30-11 – Kurssitunnit
Klo 11-11:30 – Lounas
Klo 11:30-13 – Kurssitunnit
Klo 13 – Päätöskahvit

Kesäkurssit järjestetään ohjattuna päiväopiskeluna ma-pe, mutta opiskelijoilla on työtilat käytössään myös iltaisin klo 22 asti.

Kurssien opintomäärä on 1 opintopiste, sisältäen 30 lähiopetustuntia sekä 10 tuntia itseopiskelua. Opiskelijat saavat kurssin suorittamisesta todistuksen.

Hinnat/ruokavaliot/peruutusehdot (avaa klikkaamalla)

Kurssimaksu 240 €/kurssi. Kursseilla käytetyt materiaalit laskutetaan erikseen (ei käteis- tai korttimaksu mahdollisuutta).

Ruokailut viikon kurssille maksavat yhteensä 100 € (ruokapaketti sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen – ei mahdollisuutta ostaa erikseen). Iltapalaa ei sisälly ruokailuihin, asuntolassa on mahdollisuus valmistaa itse ruokia.

ERITYISRUOKAVALIOT
Erityisruokavaliot valmistamme vain terveydellisten ja vakaumuksellisten syiden perusteella. Jos ruokavalio ei johdu näistä syistä, veloitamme lisäksi erillismaksun 5 euroa/viikko. Asuntoloissamme on mahdollisuus valmistaa myös ruokia itse. Ilmoita tiedot erityisruokavaliostasi opiston keittiöön viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkua emännälle: paula.heikkila@kopisto.fi.

Majoitus 2-3 hengen huoneessa 120 € viikko/henkilö ja 1-hengen huone 200 €/viikko (majoitukseen sisältyvät lakanat ja pyyhkeet).
Yhden hengen huoneita on tarjolla rajoitettu määrä, ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Asuntoauto-/vaunupaikka 50 €/viikko. Asuntoauto-/vaunupaikka ei oikeuta asuntolapalveluiden käyttöön.

Lue tästä asuntolasäännöt.

Kurssimaksujen laskutus tapahtuu kurssin jälkeen.

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 4-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50% kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos kurssin joutuu keskeyttämään. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 30 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Kankaanpään opisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.

 

Kulttuuriedut – SmartumPay-sovellus (avaa klikkaamalla)

Voit maksaa kesäkurssin osuuden SmartumPay mobiiliedulla. Meillä eivät käy tällä hetkellä muut henkilöstöedut maksuvälineenä. Ilmoita aina maksusta ensin: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi. 

Huom! Verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetu on työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Etua ei siis voi siirtää tai luovuttaa muille, esimerkiksi perheenjäsenille. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa käyttäjän henkilöllisyys. Saldolla ei voi maksaa oheispalveluita /-tuotteita (esim. majoitusta, ruokailuja, tarvikkeita).

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 4-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50% kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos kurssin joutuu keskeyttämään. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 30 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Kankaanpään opisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.
Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.

Kysymysmerkin grafiikkaKysyttävää?

Haluaisitko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Kurssipaikkojen tiedustelut, varasijat, lisäykset ilmoittautumisiin
ensisijaisesti: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi
Puh.  044 7729 238

Uudet kurssiehdotukset:
Marja Kallioniemi, rehtori
Puh. 044 7729 249 • marja.kallioniemi@kopisto.fi

 

Hehkulampun grafiikkaMiten haen koulutukseen?

Ilmoittautuminen kesän 2023 kursseille on käynnistynyt 7.3.2023 klo 18:00.

Sähköpostigrafiikka

Opiskelijoiden uratarinoita