Tekstiiliteos aseteltuna kiven päälle

Kesäkurssit

Tule kehittämään taitojasi ja rentoutumaan Kankaanpään opiston kesäkursseille!

Kaikki ilmoittautumiset näkyvät tällä hetkellä verkkokaupan Hellewi-järjestelmässä. Lähetämme lisätietoa sähköpostitse niille ilmoittautuneille, jotka eivät ole saaneet maksulinkkiä.

Perustiedot

Missä: Kankaanpää

Kesto: 5 päivää

Hinta: 240€ kurssi + majoitus ja ruokailu erikseen. Tarkemmat tiedot näet Hinnat-kohdasta.

Laajuus: 1 op / kurssi

Ilmoittautuminen on alkanut pe 22.3.2024 klo 9:00 uuden verkkokaupan kautta!

Kesää 2024 varten teemme isoja muutoksia kurssitoimintaamme; otamme käyttöön uuden ilmoittautumisjärjestelmän ja verkkokaupan, jonka kautta kurssit maksetaan samalla kertaa.

Kankaanpään opiston kesä on omistettu kädentaitojen ja käsityön ammattilaisille ja harrastajille. Kesäkursseille voit tulla kehittämään itseäsi ja rentoutumaan. Kesäkurssit tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, erinomaiset työtilat sekä puitteet rentoutumiseen.

Opistolla on hyvät majoitustilat ja keittiön väki loihtii maittavat ruuat kurssilaisille. Voit keskittyä rauhassa kädentaitoihin ja tekemiseen – ei huolta arjen askareista!

Kankaanpään opisto sijaitsee kauniilla paikalla Ruokojärven rannalla. Opiston kädentaitojen työtilat ovat monipuoliset, modernit ja laadukkaasti varustettu.

Kurssivalikoima 2024:

Kurssiviikon aikataulu (avaa klikkaamalla)

Maanantai:
Klo 12:30-13 – Tulokahvit
Klo 13:00-15:45 – Kurssitunnit
Klo 16:30-17 – Päivällinen

Tiistai-Torstai:
Klo 8-8:30 – Aamupala
Klo 8:30-10:45 – Kurssitunnit
Klo 11-11:45 – Lounas
Klo 12:30-14 – Kurssitunnit
Klo 14-14:15 – Päiväkahvit
Klo 14:15-15:45 – Kurssitunnit
Klo 16:30-17 – Päivällinen

Perjantai:
Klo 8-8:30 – Aamupala
Klo 8:30-11 – Kurssitunnit
Klo 11-11:30 – Lounas
Klo 11:30-13 – Kurssitunnit
Klo 13 – Päätöskahvit

Kesäkurssit järjestetään ohjattuna päiväopiskeluna ma-pe, mutta opiskelijoilla on työtilat käytössään myös iltaisin klo 22 asti.

Kurssien opintomäärä on 1 opintopiste, sisältäen 30 lähiopetustuntia sekä 10 tuntia itseopiskelua. Opiskelijat saavat kurssin suorittamisesta todistuksen pyydettäessä.

Hinnat/ruokavaliot/peruutusehdot (avaa klikkaamalla)

Kurssimaksu 240 €/kurssi. Kurssimaksu maksetaan verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä. Opettajalta ostetut materiaalit maksetaan opettajalle suoraan.

Kursseille voi ilmoittautua vain verkkokaupan kautta (ei puhelimitse tai sähköpostilla).

Kurssimaksua ei voi maksaa kulttuurieduilla (esim. SmartumPay, ePassi, Edenred, Tyky).

Ruokailut viikon kurssille maksavat yhteensä 130 € (ruokapaketti sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen – ei mahdollisuutta ostaa erikseen). Iltapalaa ei sisälly ruokailuihin, asuntolassa on mahdollisuus valmistaa itse ruokia.

ERITYISRUOKAVALIOT
Valmistamme ruuan gluteenittomana ja laktoosittomana. Tarjolla on myös kasvis/vegaaninen ruoka. Muita ruokavalioita emme tarjoa. Asuntoloissamme on mahdollisuus valmistaa myös ruokia itse.

MAJOITUS
Majoitus 1-hengen huoneessa
220 €/viikko Harrila-asuntolassa (uudempi asuntola) ja 160 € /viikko Karila-asuntolassa (majoitukseen sisältyvät lakanat ja pyyhkeet).
Yhden hengen huoneita on tarjolla rajoitettu määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarjoamme verkkokaupassa ainoastaan 1 hh huoneita. Kustannukset jakamalla ystävän kanssa, voitte majoittua 2hh hengen huoneessa, eli toinen ilmoittautujista varaa huoneen ja maksaa sen verkkokaupassa. Huonekaverin nimi tulee kirjata lisätietoja asiakkaasta -kohtaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Asuntoauto-/vaunupaikka 60 €/viikko. Asuntoauto-/vaunupaikka ei oikeuta asuntolapalveluiden käyttöön.

Voit tutustua tästä opiston tiloihin: https://kankaanpaanopisto.fi/kankaanpaan-opisto/tilat/

PERUUTUSEHDOT
Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan ja peruutuksissa 14 päivää ennen kurssin alkua kurssipaketin maksusta hyvitetään 50%. (Lääkärintodistus toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi tai postitse Kankaanpään opistoon). Tätä myöhemmin peruutetuista kursseista veloitetaan kurssipaketin maksu kokonaisuudessaan, samoin jos kurssin joutuu keskeyttämään. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Kankaanpään opisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Peruutukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.

Peruutusehdot

Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan ja peruutuksissa 14 päivää ennen kurssin alkua kurssipaketin maksusta hyvitetään 50%. (Lääkärintodistus toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi tai postitse Kankaanpään opistoon). Tätä myöhemmin peruutetuista kursseista veloitetaan kurssipaketin maksu kokonaisuudessaan, samoin jos kurssin joutuu keskeyttämään. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Kankaanpään opisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.
Peruutukset ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.

Kysymysmerkin grafiikkaKysyttävää?

Haluaisitko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Kurssipaikkojen tiedustelut, varasijat, lisäykset ilmoittautumisiin
ensisijaisesti: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi
Puh.  044 7729 238

Uudet kurssiehdotukset:
Marja Kallioniemi, rehtori
Puh. 044 7729 249 • marja.kallioniemi@kopisto.fi

 

Hehkulampun grafiikkaMiten haen koulutukseen?

Ilmoittautuminen on käynnistynyt perjantaina 22.3.2024 klo 9:00 uuden verkkokaupan kautta!

Sähköpostigrafiikka

Opiskelijoiden uratarinoita