Kesäkurssit

Tule kehittämään taitojasi ja rentoutumaan Kankaanpään opiston kesäkursseille jälleen vuonna 2021!

Perustiedot

Missä: Kankaanpää

Kesto: 5 päivää

Hinta: 210 € / kurssi + majoitus ja ruokailu

Laajuus: 1 op / kurssi

Kankaanpään opiston kesä on omistettu kädentaitojen ja käsityön ammattilaisille ja harrastajille. Kesäkursseille kannattaa tulla kehittämään itseään ja rentoutumaan. Kesäkurssit tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, erinomaiset työtilat sekä puitteet rentoutumiseen.

Opistolla on hyvät majoitustilat (1-3 hengen huoneita) ja keittiön väki loihtii maittavat ruuat kurssilaisille. Voit keskittyä rauhassa kädentaitoihin ja tekemiseen – ei huolta arjen askareista!

Kankaanpään opisto sijaitsee kauniilla paikalla Ruokojärven rannalla. Opiston kädentaitojen työtilat ovat monipuoliset, modernit ja laadukkaasti varustettu. Työtilat ovat opiskelijoiden käytössä myös iltaisin klo 22 asti. Työtiloissa ja asuntoloissa on käytössä langaton Wifi-verkko. Huomioithan, että kesäkurssin voit maksaa myös Smartum- tai Tyky-seteleillä! Tutustu kursseihin!


Kädentaitojen kesäkurssit

Kesäkurssit järjestetään ohjattuna päiväopiskeluna, mutta opiskelijoilla on työtilat käytössään myös iltaisin klo 22 asti.

Kurssien opintomäärä on 1 opintopiste, sisältäen 30 lähiopetustuntia sekä 10 tuntia itseopiskelua. Opiskelijat saavat kurssin suorittamisesta todistuksen.

Kurssiviikon aikataulu

Maanantai:
Klo 12:30-13 – Tulokahvit
Klo 13:00-15:45 – Kurssitunnit
Klo 16:30-17 – Päivällinen

Tiistai-Torstai:
Klo 8-8:30 – Aamupala
Klo 8:30-10:45 – Kurssitunnit
Klo 11-11:45 – Lounas
Klo 12:30-14 – Kurssitunnit
Klo 14-14:15 – Päiväkahvit
Klo 14:15-15:45 – Kurssitunnit
Klo 16:30-17 – Päivällinen

Perjantai:
Klo 8-8:30 – Aamupala
Klo 8:30-11 – Kurssitunnit
Klo 11-11:30 – Lounas
Klo 11:30-13 – Kurssitunnit
Klo 13 – Päätöskahvit

Kustannukset

Kurssimaksu 210 €/kurssi. Kursseilla käytetyt materiaalit laskutetaan erikseen (ei käteis- tai korttimaksu mahdollisuutta).

Ruokailut viikon kurssille maksavat yhteensä 80 € (sisältäen aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen), puolihoito 40 € (sisältäen lounaan ja päiväkahvin).

Majoitus 2-3 hengen huoneessa 75 € viikko/henkilö ja 1-hengen huone 150 €/viikko.

Asuntoauto-/vaunupaikka 30 €/viikko. Asuntoauto-/vaunupaikka ei oikeuta asuntolapalveluiden käyttöön.

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 4-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50% kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos kurssin joutuu keskeyttämään. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 30 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Kankaanpään opisto pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen: kankaanpaan.opisto@kopisto.fi.

Smartum- ja tyky-setelit

Voit maksaa kesäkurssin myös Smartumilla (Smartum kulttuuriseteli ja Smartum Pay) sekä Tyky-setelillä. Vain liikuntaan tarkoitettu Tyky-seteli ei käy maksuvälineenä.

Huom! Verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit on työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Etua ei siis voi siirtää tai luovuttaa muille, esimerkiksi perheenjäsenille. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa käyttäjän henkilöllisyys. Vanhentuneita seteleitä ei voi ottaa vastaan, eikä seteleistä anneta vaihtorahaa takaisin. Setelillä tai saldolla ei voi maksaa oheispalveluita /-tuotteita (esim. majoitusta, ruokailuja, tarvikkeita).

Kysyttävää?

Haluaisitko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Timo Hirvinen, vararehtori
Puh. 044 7729 223 • timo.hirvinen@kopisto.fi

Miten haen koulutukseen?

Ilmoittautuminen on käynnissä.

Opiskelijoiden uratarinoita