Kuva opiston alueelta. Kuvassa näkyy Aspintalo

Musiikkiopiston päätösjuhla 21.5.2024

Kankaanpään musiikkiopistossa jaettiin todistuksia.

Kankaanpään musiikkiopistossa vietettiin kevätlukukauden päätösjuhlaa tiistaina 21.5. Tilaisuudessa kuultiin taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän perusopintojen ja syventävien opintojen todistusten saajien upeita esityksiä. Juhlassa kuultiin todistusten saajien Milla Vähävihun ja Heta Harjun puhe opiskelustaan Kankaanpään musiikkiopistossa. Juhlassa jaettiin todistusten lisäksi runsaasti stipendejä ahkerille soittajille ja esiintyjille. Stipendien lahjoituksista suurkiitokset yhteistyökumppaneille. Lukuvuoden 2023-2024 stipendilahjoittajat Kansalliset Seniorit, Kankaanpään kaupunginkirjasto, Kankaanpään seurakunta, Kankaanpää Seura, LC Kankaanpää, LC Kuninkaanlähde, lavialaisten nuorten soittajien stipendirahasto.

Syventävien opintojen päättötodistus

 Eveliina Eloranta, Kankaanpää

Outi Kelanterä, Kankaanpää

Milla Vähävihu, Jämijärvi

 

Perusopintojen todistus 

Aada Antila, Kankaanpää

Aatu Harju, Kankaanpää

Heta Harju, Kankaanpää

Maija Junnila, Kankaanpää

Kiira Kotilehto, Kankaanpää

Fanni Kyösti, Kankaanpää

Senja Pakkanen, Kankaanpää

Hilla Yli-Moijala, Kankaanpää

Pirjo Äijö, Pori /Lavia