Demon tekeminen -mainoskuva

DEMO – musiikintekijäksi kurssi 8.-9.4.2022

Kurssilla opetellaan musiikin tekemistä ja tallentamista. Tutustutaan muun muassa midi-teknologian hyödyntämiseen ja äänittämisen perusteisiin musiikin tekemisessä. Kurssilla opetellaan Ableton-ohjelman käytön perusteet.

Kurssi sopii kaikille oman musiikin tekemisestä ja äänittämisestä kiinnostuneille eikä aiempaa kokemusta musiikkiteknologiasta tarvita.

Kurssin voi hyväksilukea musiikkiopisto- ja lukio-opintoihin osana musiikkiteknologian opintoja (18h). Kankaanpään musiikkiopiston musiikin perusopinnot tai musiikin syventävät opinnot suorittavalle oppilaalle kurssi sisältyy lukukausimaksuun.

Tarvitset kurssille oman tietokoneen, kuulokkeet sekä uskallusta yrittää ja erehtyä!

Opettajana toimii Miikka Hakomäki.


Jos kurssi sisältyy lukukausimaksuusi, laita siitä tieto lomakkeen Lisätietoja laskutukseen -kohtaan.