Musiikkiopiston konserttijärjestelyt 22.11.2021 alkaen

Aluehallintoviraston uuden ohjeistuksen mukaan tapahtumien yleisömäärä ei saa ylittää 50 henkeä. Jos haluat varmistaa paikkasi Aspin talon konserteissa, ota yhteys toimistoon pirjo.lepisto@kopisto.fi. puh.044 7729201. Konserttikävijöiden nimet ja puhelinnumerot kerätään ennen tilaisuuksien alkua.
Koronapassi otetaan käyttöön syyslukukauden päättökonsertissa Kankaanpään kirkossa  30.11. klo 18.
Koronpassin saa ladattua tai tulostettua Omakanta-palvelusta. Yli 16-vuotiaiden konserttiin tulijoiden pyydetään esittämään koronapassin QR-koodi kirkkoon tullessa joko tulosteena tai mobiililaitteelta. Henkilötodistus esitetään pyydettäessä. Esiintyjiltä ei vaadita koronapassia.
Päättökonsertti korvaa tiistain musiikkiopiston oppitunnit klo 16.45 alkaen ellei opettaja toisin ilmoita.
Maskisuositus on edelleen voimassa kaikissa konserteissamme.
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan konserteista turvaohjeet huomioiden!